Bilde isfjellet

Toppen av isfjellet

Invitasjon til installasjonen «Toppen av isfjellet» og åpen dag i forbindelse med verdensdagen mot forebygging av seksuelle overgrep mot barn og unge den 17.11.23.

Fredag 17. november arrangerer Nok. Agder senter mot seksuelle overgrep en markering og en sterk installasjon i forbindelse med verdensdagen mot seksuelle overgrep.


I 2022 hadde vi 488 brukere, hvor 360 var utsatt under alderen 18 år og 118 etter fylte 18 år.
Vi vet at dette kun er toppen av isfjellet, og har derfor valgt å ha en installasjon som vitner om de utsatte og deres historie. Vi ønsker derfor å invitere politikere, media, samarbeidspartnere og innbyggerne i Agder til å delta på denne dagen. Vi starter markeringen kl. 10.00 med ulike innslag. Installasjonen vil være mulig å se fra kl. 10.00 til kl. 19.00 denne dagen.

Åpent hus for våre samarbeidspartnere
Vi har også åpent hus denne dagen på Nok. Agder hvor det er mulig for våre samarbeidspartnere å besøke våre lokaler kl. 11.00 og kl. 13.00 Her vil du kunne få omvisning og mer detaljert informasjon om vårt tilbud.
Dersom du/dere ønsker å delta på Åpent hus, gi beskjed innen 15.11; kontakt@nokagder.no. Vi holder til i Markensgate 37, 2 etasje. Ta ellers en kikk på vår hjemmeside www.nokagder.no eller bruk QR kode under.
Vel møtt!
Med vennlig hilsen oss på Nok. Agder