Åpen dag for samarbeidspartnere på verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep mot barn.

 Åpen dag hos Nok.Agder for samarbeidspartnere den 18. og 19. november. I november 2020 fikk Smso-Agder nytt navn, med ny profil og logo. Vi er ett av 16 sentere mot seksuelle overgrep som er medlem av paraplyen Nok.Norge. Målet med denne profilendringen var økt brukervennlighet og bedre tilgjengelighet over hele Norge. Ordet «Nok» representerer ikke en forkortelse, men hva vi jobber med. Nok. signaliserer et tydelig stopp-punkt og gjenspeiler senternes felles visjon «Ingen skal bli utsatt for seksuelle overgrep». Samtidig henviser navnet til målgruppens egenkraft og styrke. Et stopp-punkt markerer forandring, håp og fremtid i tråd med vårt slagord «Sammen finner vi veien videre.»   19. november er verdensdagen…

 Åpen dag hos Nok.Agder for samarbeidspartnere den 18. og 19. november.

I november 2020 fikk Smso-Agder nytt navn, med ny profil og logo. Vi er ett av 16 sentere mot seksuelle overgrep som er medlem av paraplyen Nok.Norge. Målet med denne profilendringen var økt brukervennlighet og bedre tilgjengelighet over hele Norge. Ordet «Nok» representerer ikke en forkortelse, men hva vi jobber med. Nok. signaliserer et tydelig stopp-punkt og gjenspeiler senternes felles visjon «Ingen skal bli utsatt for seksuelle overgrep». Samtidig henviser navnet til målgruppens egenkraft og styrke. Et stopp-punkt markerer forandring, håp og fremtid i tråd med vårt slagord «Sammen finner vi veien videre.»  

19. november er verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep mot barn. Vi ønsker å markere dagen ved å invitere våre samarbeidspartnere i Arendalsområdet til åpen dag hos oss, for rundvisning og informasjon torsdag 18.november mellom klokken 10.00-14.00.  Sjekk ut hjemmesiden vår; nokagder@.no

Vi holder til i Nidarågården, i Havnegaten 1, 2.etasje, Arendal.


Fredag 19. november blir der åpen dag her i Kristiansand for våre samarbeidspartnere, med omvisning og informasjon hos oss mellom klokken 09.00-14.30.  Sjekk gjerne vår hjemmeside; nokagder.no

Vi holder til i Markensgata 37, 2.etasje. Dersom dere ønsker å delta på åpen dag, send oss gjerne en tilbakemelding på denne mail eller; kontakt@nokagder.no med hvilket tidspunkt dere kan tenke dere å komme. 

Mvh oss veiledere  Nok.Agder 

Et bilde som inneholder person, innendørs, poserer, hårAutomatisk generert beskrivelse
Et bilde som inneholder person, innendørs, poserer, hår

Automatisk generert beskrivelse